Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.08.2019 12:23 - Водата, която ни говори
Автор: tamidi Категория: Изкуство   
Прочетен: 679 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 17.08.2019 13:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Здравейте приятели,
Вече повече от десет месеца, всеки петък ви представяме различни мотиви от колекцията „Дъгата в мен“, пренесени върху щалове, покривки, хавлии, възглавничики и т.н.

Днес ще ви представя познати мотиви – „Лечение“ и “Ангелски крила“, комбинацията от които е върху възглавнички и подложки за чаши.

Снимките, които ще видите са уникални и носят много информация. Направени са от Иван Тодоров под микроскоп, след като чаша вода е била поставена 10 минути върху двата мотива. 

Ето какво казва г-н Тодоров за изображенията, заснети върху водата:
„Направените микроскопски снимки при увеличение над 7000 пъти на Вода, заредена чрез произведения (мандали) на Таня Иванова показаха висок енергиен клас на излъчване, хармонични структури и широк спектър на светимост, които свидетелстват за благоприятно излъчване, което може да внесе равновесие и хармония в човека, който взаимодейства с тях.“

А ето и информация за г-н Иван А. Тодоров (www.radiestezia.com ). Той е радиестезист, експерт-оператор по сложни информационни системи (а Човекът е най-сложната такава система), независим естествоизпитател и изследовател на явленията в Природата и взаимодействието на Човека със заобикалящия го Свят.
Негово лично убеждение е, че ние живеем в Цивилизацията Вода на планетата Земя... С изследванията си доказва, че Водата извършва несъмнен пренос на енергия и информация, като по този начин може да обективизира и онагледи множество явления и събития в нашия живот. Чрез собствения си оригинален научен метод за изследване на Водата прави нагледни и достъпни за хората измененията в структурата на водата при въздействие със Слово, молитви, произведения на изкуството, музика и т.н.
Особено информативен е методът на заснемане на "Водни портрети" на човешкото същество в цялост - Дух, душа и тяло!

Изключително съм Благодарна за възможността да надзърна толкова навътре в тайния свят на Вода, била в съприкосновение с мои картини и да видя там перфектни образи на безброй мандали, символи за безкрайност и прекрасни феерични ангелски крила.

Щастлива съм, че мога да споделя тази емоция с вас, моите приятели, които сте с мен и ме подкрепяте.

Благодаря на Духъг, който ме води, Благодаря на Водата за споделеното и всичко,
което прави за нас, Благодаря на г-н Тодоров за възможността и уникалното преживяване.

Благодаря!

       







Гласувай:
2


Вълнообразно


1. nedovolen - Водата говори, но малцина я чуват. ...
17.08.2019 16:57
Водата говори, но малцина я чуват.
Наскоро ходих с приятел в с.Тракиец, Хасковско. Параклис "Св. Анна", с лечебен извор, очите, репродуктивни и др. проблеми. Позвъних на приятел радиестезист. Попитах можеш ли да провериш по телефона, на местото съм, интензитета на водата и местността. Каза позвъни след цигара време, да се приготвя. Позвъних и каза, чрез тебе ще го направя. Интензитета на водата е в зоната на абсолютното здраве,а на местността +28. /Иван Тодоров знае какво означава- гледал съм много клипове с него/. Там могат да престояват дълго време само посветени и абсолютно здрави хора. Останалите не повече от 15 мин.
Постояхме близо час. Усетих леко главозамайване. Попитах го как си. Каза главата ми стегната като в обръч. Отпътувахме. След половин час на влизане в Хасково ми се проясни.Той бе още в обръча. По-късно му минало.
Чужденци ходят там, а ние както се казва по вода газим, жадни ходим.
:)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tamidi
Категория: Изкуство
Прочетен: 36614
Постинги: 22
Коментари: 2
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930